Behandlinger

Behandling – i klinikken eller online

I listen længere nede på siden finder du de forskellige former for behandlinger indenfor healing og terapi, som jeg tilbyder i min klinik i Nyborg – eller online.

Jeg arbejder med flere forskellige teknikker inden for healing og terapi.

Når vi mødes i min klinik eller online tager vi først en snak, hvor vi sammen finder ud af hvilke behandlingsformer, der passer til dine aktuelle problemer eller ubehag. Sammen finder vi også ud af, hvormange behandlinger, du har brug for og hvor ofte, du skal komme i klinikken.

Derudover har vi mulighed for løbende at evaluere behandlingerne og vurdere, om der er noget fra tidligere behandlinger, der skal finpudses eller vi skal arbejde videre med et nyt emne.

Forskellige former for behandlinger

Mine kompetencer er lidt som en farvepalet, hvor jeg kan vælge den behandlingsform, der – i en given situation – passer bedst til den enkelte kunde.

Klik på de enkelte behandlingsformer og læs mere.

– Aromaterapi – AromaTouch – en behandling med skønne æteriske olier, som indvirker på immunforsvar, stress-håndtering, betændelsestilstande og styrker kroppens balance generelt.

– Reikihealing –  hvor du ligger på briksen, og jeg healer med hænderne på både ansigt og krop.

– Healing med krystaller – chakraafbalancering og krystalhealing.

– Fjernhealing – når du ikke har mulighed for at komme i klinikken, og så tager vi en snak om fjernhealingen via telefon, Messenger, FaceTime eller Skype inden healingen.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om de forskellige behandlinger og om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Behandlinger - Overskud, ro og balance - Jonna Pedersen - Nyborg

Få en gratis uforpligtende samtale eller book en tid

– både til onlinebehandlinger og til behandlinger i min klinik i Nyborg, Fyn

på sms 25 29 17 10 eller kontakt@liviforvandling.dk.

Læs mere

Du kan også følge mig på min Facebook-side “Liv i Forvandling v. Lizandra Jonna” og på min Instagram-profil “Liv i Forvandling” og få mere viden om alternativ behandling og inspiration til en Spirituel Hverdag.

God fornøjelse – god læsning

Mere inspiration

Vil du gerne have mere viden om alternativ behandling og inspiration til en spirituelle hverdag direkte i din indbakke?

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan få mere overskud, ro og balance i dit liv?

Så tilmeld dig herunder og få artikler, tilbud på behandlinger, nyheder, info om arrangementer og begivenheder og meget andet.

Samtidig får du straks adgang til 12 min. guidet meditation.