Behandlinger

Behandlinger – i klinikken eller online

I menuen længere nede på siden finder du de forskellige former for behandlinger indenfor healing og terapi, som jeg tilbyder i min klinik i Nyborg – eller online.

Behandlingerne kan med fordel foregå som et eller flere forløb, hvor du køber 3 eller 5 behandlinger ad gangen.

Undervejs i behandlingsforløbet finder vi sammen ud af hvilke behandlingsformer, der passer til dine aktuelle problemer eller ubehag. Sammen finder vi også ud af, hvormange behandlinger, du har brug for og hvor ofte, du skal komme i klinikken.

Fordelen ved et forløb er, at vi – ved at lære hinanden bedre at kende undervejs, skaber en fortrolighed, som gør det endnu lettere at finde ind til kernen af dine problemer.

Derudover har vi mulighed for løbende at evaluere behandlingerne og vurdere, om der er noget fra tidligere behandlinger, der skal finpudses eller vi skal arbejde videre med et nyt emne.

Læs mere om priser og om fortrydelsesret ved køb af DiN Forvandling.

Book din tid

på sms/tlf. 25 29 17 10

– både til onlinebehandlinger og til behandlinger i min klinik.

Herunder er der links til beskrivelserne af de forskellige behandlingsformer, som jeg tilbyder.

Mine kompetencer er lidt som en farvepalet, hvor jeg kan vælge den behandlingsform, der passer bedst til den enkelte kunde – i en given situation.

– Aromaterapi – AromaTouch – en behandling med skønne æteriske olier, som indvirker på immunforsvar, stress-håndtering, betændelsestilstande og styrker kroppens balance generelt.

– Healing – chakraafbalancering, krystalhealing og reikihealing.

– Fjernhealing – når du ikke har mulighed for at komme i klinikken, og så tager vi en snak om fjernhealingen via telefon, Messenger, FaceTime eller Skype inden healingen.

– Terapi – tankefeltterapi og regressionsterapi.

– Online-terapi – få tankefeltterapi og regressionsterapi som online-behandlinger via Messenger, FaceTime, Skype eller evt telefon.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om de enkelte behandlinger og om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

MERE INSPIRATION

Vil du gerne have mere viden om alternativ behandling og inspiration til en spirituelle hverdag direkte i din indbakke?

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan få mere velvære, ro og balance i dit liv?

Så tilmeld dig herunder og få artikler, tilbud på behandlinger, nyheder, info om arrangementer og begivenheder og meget andet.

Samtidig får du straks adgang til 12 min. guidet meditation.

Liv i Forvandling - Jonna Pedersen - Nyborg

LÆS MERE

Du kan også følge mig på min Facebook-side “Liv i Forvandling v. Jonna Pedersen og få input om alternativ behandling og inspiration til en spirituel hverdag.

God fornøjelse – god læsning