Fri og let i krop og sind – et vægttabsforløb

Er du klar til et varigt vægttab?

Vægttab? – Ja, tak.

Er du træt af slankekure, altid at skulle tænke på, hvad du spiser eller at vægten bare stiger igen hver gang, du har tabt dig lidt? Føler du, at du aldrig kommer af med din overvægt? Og har du et inderligt ønske om at tabe dig?

Så er der hjælp at hente her med et vægttabsforløb.

Vægttabsforløb

Du kan vælge at arbejde med vægttab i et behandlingsforløb. I forbindelse med et forløb vil du få 5 individuelle behandlinger, sammen udarbejder vi en helhedsplan, hvor vi kommer hele vejen rundt om dit liv og derudover kan du evt. deltage i en supervisionsgruppe, hvor vi hjælper og støtter hinanden og deler erfaringer.

Vægttab med hypnoseterapi

Et stykke af vejen er din krop og dit sind så intelligent, at du kan heale dig selv, når du udsættes for voldsomme og traumatiske oplevelser. Disse oplevelser og traumer kan dog fylde så meget og ubalancerne blive så store, at du har brug for nogle effektive værktøjer. Det kan også gælde i forbindelse med vægttab.

I forbindelse med et vægttabsforløb arbejder jeg med regressions- og tankefeltterapi sammen med hypnose / hypnoterapi for at finde de gamle historier og traumer, som er grunden til din vægtøgning og som holder dig fast i dit vaner omkring mad.

For at få et varigt vægttab kan det være nødvendigt at omprogrammere hypothalamus – en kirtel i hjernen, som styrer appetitten. I forløbet terapien forløser vi de bagvedliggende traumer, så DU kan tage styringen i dit liv.

Få hjælp til vægttab her

Læs om priser og behandlingsforløb.

Du kan også læse mere i min artikel “Overvægt – og vejen til et varigt vægttab”.

Vægttabsforløb - vægttab og hypnoterapi - Jonna Pedersen

GRATIS NYHEDSBREV

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan få hjælp til at komme videre i dit liv?

Vil du gerne have mere viden om, hvad alternativ behandling kan gøre for dig?

Så tilmeld dig til mit gratis nyhedsbrev, og få artikler, tilbud på behandlinger, nyheder, info om arrangementer og begivenheder og meget andet.

Samtidig får du straks adgang til 12 min. guidet meditation.

Vægttabsforløb - Overvægt og vejen til varigt vægttab - Jonna Pedersen