Spirituel hverdag

Spirituel hverdag

Spirituel hverdag handler om spiritualitet, spirituelle emner og arrangementer på Fyn – især i Nyborg / Odense.

Det handler om, hvordan vi får spiritualiteten ind som en naturlig del af vores hverdag – får skabt os en spirituel hverdag.

Det gør vi primært med os selv – og hjemme hos os selv, men en stor del af vores udvikling og dermed også vores spirituelle udvikling foregår i høj grad også i samspil med andre mennesker og via input fra andre mennesker, som har de samme interesser for at udvikle deres spiritualitet.

Jeg vil derfor gerne være med til at give dig inspiration til DIN spirituelle udvikling og til DIN spirituelle hverdag. Den inspiration kan du få via mine forskellige arrangementer som meditationsaftener, bogcaféer, foredrag og workshops.

Læs mere om de forskellige arrangementer herunder

Spirituel bogcafé – jeg afholder bogcafé en gang om måneden i Nyborg.

Meditation – jeg afholder meditation både formiddag og aften i Nyborg og nogle gange i Odense.

Foredrag og arrangementer – jeg kan bookes til at holde foredrag eller arrangementer om alternativ behandling, meditation eller anden inspiration til en spirituel hverdag – både i foreninger og hos private til f.eks. venindeaften, polterabend eller lignende.

Til inspiration

Spirituelle bøger – her kan du læse om nogle af de spirituelle bøger, jeg har læse gennem de sidste mange år. Bøger, der på den ene eller den anden måde har betydet noget for min personlige og spirituelle udvikling – og bøger, som jeg fortæller om på bogcaféerne.

Spirituelle hverdagskort – her kan du købe dit eget sæt spirituelle hverdagskort – og hver dag trække et kort med inspiration til at få mere nærvær i din hverdag.

På min Facebook-side Liv i Forvandling v. Jonna Pedersen kan du “trække” mine spirituelle hverdagskort og få lidt inspiration til DIN spirituelle hverdag.

God fornøjelse – god læsning

Prøv at meditere

Få lige nu adgang til 12 minutters guidet meditation.

Samtidig siger du Ja tak til gratis inspiration til, hvordan du kan få

mere livsglæde og et liv fyldt med velvære, ro og balance

samt artikler, tilbud på behandlinger, nyheder, info om arrangementer og begivenheder og meget andet.

Spirituel hverdag - Liv i Forvandling - Jonna Pedersen - Nyborg

Læs mere

Du kan også følge mig på Facebook på min side “Liv i Forvandling v. Jonna Pedersen”  og få mere inspiration til en spirituel hverdag, information om mine arrangementer og om healing og terapi.